0 Vergelijken
De nieuwe wereld van Hybride werken

 

De nieuwe wereld van Hybride werken.

Locatie-onafhankelijk werken, thuis of kantoor het is dé manier van werken sinds twee jaar. Veel organisaties hebben een beperkte IT-infrastructuur om deze manier van werken te kunnen ondersteunen. 

Thuiswerken betekent een bredere IT-infrastructuur vooral aan de performance en security kant. Wanneer je thuis werkt of elders met een openbare WiFi wil je simpelweg sommige applicaties niet of juist beschermd tonen aan de gebruiker.

Hybride Cloud-omgevingen gecombineerd met technologische innovaties zoals de Citrix Virtual Apps en desktops hebben aantrekkelijke voordelen. 

  1.   Security; Met de schild van de Citrix zijn er vele functies mogelijk, zoals een keylocker, op basis van trusted devices en netwerken applicaties tonen of gedeeltelijk, en zelfs een contextuele weergave laten zien met de restricties waarbij geen schermen gedeeld kunnen worden, verboden te knippen/plakken en ‘opslaan als’
  2.   Monitoring met behulp van een analyse; Als beheerder wil je graag Proactief reageren i.p.v. reactief. Krijg inzichtelijk welke devices een slechte gebruikerservaring hebben gehad en zie met een paar kliks waar dit probleem door is ontstaan.
  3.   Gebruiksvriendelijk; Zowel voor de gebruiker die een look & feel krijgen van een browser, is het voor de beheerder ook gebruiksvriendelijk om restricties te geven en applicaties makkelijk  toevoegen aan gebruikers profielen.
  4.   Device onafhankelijk; Of je nu werkt op een desktop, laptop, thinclient, Chromebook of verschillende merken en besturingssystemen gebruikt in je organisatie. De Citrix Hybride oplossing is voor elke device en elk manier van werken mogelijk
Citrix DaaS
Info

 

Wil jij meer informatie? Of zien hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem vrijblijvend contact met ons op:

085 401 1384 - sales@ictspecialist.nl