0 Vergelijken

Touchscreen monitoren

Alle producten

49 resultaten

 

Touchscreen monitor kopen?

Ben jij op zoek naar een zakelijke touchscreen monitor? ICT Specialist heeft een uitgebreid assortiment aan touchscreen monitoren voor zakelijk gebruik. Welke touchscreen monitor koop jij zakelijk online?

Hulp nodig bij het kiezen tussen alle zakelijke touchscreen monitoren? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben een breed assortiment touchscreen monitoren voor ieder gebruik. Zo hebben wij monitoren waarmee je draadloos kunt presenteren of monitoren die aangepast kunnen op het juiste licht. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een juiste touchscreen monitor? Onze ICT experts staan voor je klaar om jou te voorzien van het beste advies over het kiezen van een touchscreen monitor. Zij weten alles over het selecteren van het juiste scherm, displays en andere functionaliteiten. Wij hebben al veel klanten die plezierig werken met hun monitoren.

Monitor of beeldscherm

Een monitor, ook wel beeldscherm genoemd, is vandaag de dag een apparaat die weinig ruimte inneemt op het bureau. Een goede monitor is in hoogte verstelbaar en je kunt de hoeveelheid licht aanpassen. Tegenwoordig zitten we veel achter ons bureau en dan is het wel zo prettig als het beeldscherm aan te passen is aan onze zithoogte en dat het licht geen complicaties voor het zicht oplevert.

Energiezuinige monitor

Veel bedrijven zijn bezig om hun organisatie energie zuinig in te richten. Is jouw bedrijf daar ook mee bezig? Dan is het goed om te kiezen voor een energie zuinige monitor.

Hoe kies je de juiste monitor?

Het kopen van goede monitoren voor je bedrijf is essentieel. Een monitor gaat namelijk een lange tijd mee en je wilt er daarom zeker van zijn dat deze van een goede kwaliteit is. Daarom is het belangrijk om met alle aspecten rekening te houden. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid tijd die een medewerker achter het scherm. Maar ook welke werkzaamheden iemand uitvoert. Gaat dit bijoorbeeld over administratieve werkzaamheden of is iemand de hele dag aan het programmeren? Ben je van plan om monitoren te kopen? Laat je dan goed adviseren. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste monitor. Wij denken met je mee van Inch tot resolutie.

Welke merken monitoren verkoopt de ICT specialist?

Wij hebben een breed assortiment. Bij ons vind je o.a. de de volgende merken: MSI, samsung, iiyama, LG en een HP. 

Waarom een monitor? 

De wereld van vandaag is heel anders! We overleggen veel meer online en als we op kantoor zijn is het noodzakelijk om digitaal goed te kunnen presenteren. Ook wanneer je les geeft zijn monitors niet weg te denken. Omdat je er binnen je werk of als docent zo afhankelijk van bent, wil je zeker weten dat de monitor aan de juiste eisen voldoet. Ook de grootte is van belang. Gelukkig hoef je het allemaal niet zelf uit te zoeken en denken we graag met je mee. We noemen onszelf niet voor niks de ICT specialist. Wij weten alles over het zakelijk inrichten van de ICT voorzieningen en we begrijpen daarom als geen ander het belang van een goede touchscreen monitor. 

Monitor van verschillende merken

Koop bijvoorbeeld een touchscreen monitor van delltouchscreen monitor iiyamatouchscreen monitor hp of touchscreen monitor elo