0 Vergelijken

Over TP-LINK

TPLINK , opgericht in 1996, een wereldwijde aanbieder van betrouwbare netwerkapparatuur en accessoires voor elk aspect van het dagelijks leven. Het bedrijf is opeenvolgend erkend als nummer 1 aanbieder van Wifi-apparatuur.

TP-LINK levert aan meer dan 170 landen en bedient miljarden mensen wereldwijd. Dankzij bewezen stabiliteit, prestaties en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding heeft TP-Link een product portfolio samengesteld dat aan ieders behoeften weet te voldoen. Omdat de connected lifestyle blijft evolueren en niet meer weg te denken is uit de samenleving blijft TP-Link groeien om de vraag van morgen te kunnen overtreffen.

TP-Link Omada systeem

Beheer gemakkelijk al je zakelijke netwerkapparatuur via de cloud. Van routers, switches en accespoints. Met Omada beheer je alle (geschikte) netwerkapparaten vanuit één omgeving, hierdoor kun je makkelijk een aanpassing doen in je draadloze netwerk. Het past niet de instellingen aan waardoor alle switches gelijk zijn.

Omada beheer je via een computer of in de app. Hier krijg je een overzichtelijke inzicht in het netwerkgebruik en de verdeling ervan. Met pushmeldingen krijg je meteen een melding zodra er een storing is, zo los je sneller en makkelijker de problemen op.

Met de  Omada controller kun je ook je apparaten lokaal beheren. 

 

TP-Link Omada

Beveilig je netwerk

De SafeStream routers hebben een uitgebreide firewall. Hiermee houd je hackers en aanvallen buiten de deur. Ook het splitsen van je netwerken naar meerdere is hiermee mogelijk. Op die manier kunnen bezoekers of klanten niet bij gevoelige bestanden. Door het gebruik van inloggen met eigen wachtwoord kun je tevens traceren wie er verantwoordelijk is wanneer er toch iets misgaat. 

Software Defined Networking (SDN)

Gecentraliseerd beheer tussen gateways, switches, access points en meer

 

 

Gecentraliseerd cloudbeheer

100% gecentraliseerd cloudbeheer vanaf verschillende locaties, altijd en overal

 

 

Implementatie op afstand

Implementeer en configureer op afstand netwerken voor meerdere locaties. Het is niet meer nodig om een monteur naar de klant te sturen

 

 

Eenvoudige netwerkmonitoring

Met het gebruiksvriendelijke dashboard kun je eenvoudig de realtime netwerkstatus bekijken en het netwerkverbruik en verdeling van het verkeer controleren

AI-gestuurde technologie

Op het gebruiksvriendelijke dashboard vind je opties voor slimme  netwerkanalyses, meldingen en optimalisaties

Implementatie van wifi voor omgevingen met hoge dichtheid

Maak volledig gebruik van de mogelijkheid voor gelijktijdig gebruik in omgevingen met een hoge dichtheid met TP-Link Omada access points met wifi 6 en wifi 5

Alle producten

274 resultaten
  • TP-Link Single Parallel Port Fast Ethernet print server Ethernet LAN
    Single Parallel Port Fast Ethernet Print Server
  • TP-Link EAP653 draadloos toegangspunt (WAP) 2976 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE)
    AX3000 Ceiling Mount Dual-Band 11Gbps RJ45 Port 574Mbps at 2.4 GHz