0 Vergelijken
  • Alles voor je zakelijke werkplek
  • Makkelijk online bestellen
  • Snelle levertijden

Neomounts by NewStar

De beste ondersteuning
Neomounts. It’s all in the name. Neomounst street voortdurend om producten te vernieuwen. Neomounts by Newstar biedt een uitgebreid, up-to-date assortiment van meer dan 500 hoogwaardige montageproducten, volgens de laatste trends in de AV-en IT-markt. Onze enige missie is dat u de beste kijkpositie, meest optimale werkhouding en maximaal comfort ervaart tijdens het gebruik van uw apparaat.
Opgericht in 1996 en actief in meer dan 30 landen wereldwijd, zijn de producten van Neomounts verkrijgbaar. Neomounts biedt producten van hoge kwaliteit, slim ontwerp, installatiegemak en waar voor uw geld. Op alle producten wordt standaard 5 jaar garantie gegeven.
Premium
Het premium productassortiment van Neomounst Select bestaat uit een uitgebreid assortiment geselecteerde producten, ontworpen met oog voor elk detail en met gebruikmaking van materialen van de hoogste kwaliteit. Neomounts Select biedt slimme, hoogwaardige montageoplossingen die kunnen gebruikt worden in kantoren, winkels, onderwijs, overheid, gezondheidszorg, horeca en thuisgebruik.
Pro
Neomounts Pro biedt een compleet productassortiment voor montageoplossingen. Het brede assortiment biedt plafond-, vloer- en wandsteunen voor grootformaat displays, videowanden met meerdere schermen en narrowcasting. Neomounts Pro-producten hebben de voorkeur van professionals vanwege de betrouwbaarheid, hoge kwaliteit, installatiegemak en prijs-kwaliteitverhouding.

Alle producten

479 resultaten