0 Vergelijken
  • Alles voor je zakelijke werkplek
  • Makkelijk online bestellen
  • Snelle levertijden

Original CHERRY – hoe het begon

Walter Lorain Cherry richt in 1953 de CHERRY corporation op. De eerste microschakelaars worden geproduceerd in de kelder van een restaurant in Highland Park, Illinois.
Na het betreden van de Amerikaanse automobielmarkt steekt Walter Lorain Cherry in 1963 de oceaan over en gaat terug naar Europa. 

Amerikaans ondernemerschap ontmoet Duitse techniek. Er ontstaat een perfecte symbiose. 

Vandaag de dag staat CHERRY voor precisie, duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Een uniek (tactiel) gevoel.
 

Original CHERRY – originele CHERRY-kwaliteit

In 1973 begint CHERRY met de productie van computertoetsenborden. Een mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf, die tot op de dag van vandaag onlosmakelijk verbonden is met het DNA van het merk en het bedrijf. Inmiddels is CHERRY de oudste fabrikant van computertoetsenborden. 

In 1983 begint CHERRY met de productie van de legendarische MX-switch. Miljarden MX-switches en miljoenen toetsenborden over de hele wereld vertrouwen op deze technologie. De "must have" voor de meest professionele gebruikers: CHERRY MX switches – de beste mechanische switch. 

Tijdloos en duurzaam: De ervaren, professionele gebruiker vertrouwt op originele CHERRY-kwaliteit.
 

Original CHERRY – het assortiment

Originele CHERRY-kwaliteit is de benchmark voor invoerapparaten in tal van toepassingen. Bij het gamen, aan de point of sale, in industriële machines of op het bureau. 

Desktopsets, muizen, toetsenborden, mechanische MX-switches en terminals voor kaartlezers vormen nu het kernassortiment van het merk CHERRY. 

  • CHERRY richt zich op vier bedrijfssegmenten:
  • CHERRY Office & Industry
  • CHERRY Components
  • CHERRY Gaming Devices
  • CHERRY Security

 

Original CHERRY – The Future Workplace

De veeleisende klant van vandaag wil kwaliteit en design. Het concept van New Work en het combineren van beroep en privéleven zijn voor veel mensen belangrijke onderwerpen geworden. Om deze verschuiving actief vorm te geven, positioneert CHERRY zich ook als fabrikant opnieuw. Hierbij zetten wij onze maatstaven en de principes van onze producten en het samenspel met de gebruiker in het middelpunt. Dit geldt zowel voor een normaal kantoor als een home-office of coworking-space.

Into the CHERRYverse

Assortiment CHERRY

Alle producten

95 resultaten