0 Vergelijken

Werkplekoplossingen van hoge kwaliteit
BakkerElkhuizen is specialist in het ontwikkelen van high-end ergonomische hard- en software-oplossingen die bijdragen aan het fysieke- en mentale welbevinden van computergebruikers. Onze innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat we fysiek en mentaal getriggerd worden om meer te bewegen, efficiënter te werken, goede houding aan te nemen en af te wisselen.

De mens staat centraal
De mens staat centraal in onze filosofie. Niet alleen bij de ontwikkeling van onze producten maar ook bij onze medewerkers en in onze samenwerking met partners, leveranciers en klanten. Wij hechten veel waarde aan langdurige relaties. Door deze langdurige samenwerking met partners en door onze ergonomiekennis, kennis van de markt en productportfolio hebben we een leidende positie op de ergonomiemarkt verworven.

Distributienetwerk
Onze producten worden gedistribueerd via een uitgebreid reseller-en distributeurnetwerk, in zowel binnen- als buitenland.


Gold Certified Microsoft partner
Gold Certified partner is de hoogste accreditatie die Microsoft uitgeeft. Wij beschikken over de juiste kennis en kunde om oplossingen te bieden voor het Microsoft platform.

FMN
BakkerElkhuizen is zilveren partner van FMN. FMN is dé onafhankelijke beroepsvereniging voor iedereen die geïnteresseerd is in het facilitaire domein. De leden van FMN zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren en diverse facilitaire branches. FMN geeft energie, inspireert en verbindt leden, branches en werelden.

Alle producten

70 resultaten
  • BakkerElkhuizen Evoluent D muis Rechtshandig RF Draadloos 3200 DPI
    Evoluent D Wireless, 800/1600/2400/3200 DPI
  • BakkerElkhuizen HandShoeMouse Righthanded Small Wireless
    HandShoeMouse, Draadloos, Rechtshandig, Small, USB
  • BakkerElkhuizen Q-note 350 Notebook Stand
    Eenvoudige acrylaat laptophouder