0 Vergelijken

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

De kosten voor standaard verzending binnen Nederland zijn € 6,95 excl. btw, voor bestellingen die vervoerd worden via een pallet en/of goederen die extra worden verzekerd, hanteren wij andere prijzen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. De kosten voor standaard verzending naar België en Duitsland zijn € 12,- excl. btw, voor bestellingen die vervoerd worden via een pallet en/of goederen die extra worden verzekerd, hanteren wij andere prijzen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.


Wat is de levertijd van mijn bestelling?

ICT Specialist verstuurt alle pakketten vanuit eigen magazijn met DHL. Wij streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bestel je voor 14:00 uur, dan versturen wij je pakket nog dezelfde dag. Je ontvangt een Track & Trace op het e-mailadres dat je achterlaat bij je bestelling.

*Verzending via externe magazijnen kunnen afwijken.


Zijn niet alle artikelen geleverd?

Het kan zijn dat niet alle artikelen op voorraad zijn, dan kun je kiezen voor een deellevering of wachten tot alle artikelen aanwezig zijn. Wij zullen in dit geval contact met je opnemen.


Is je bestelling onverhoopt toch niet leverbaar?

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van de bestelling blijkt dat een artikel niet meer leverbaar is. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen teruggestort. 


Is je bestelling niet of foutief geleverd?

Indien je geleverde bestelling niet overeenkomt met de geplaatste order, of heb je de bestelling niet ontvangen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice.
Wij zijn bereikbaar via telefoon: 085 401 13 84 of mail: info@ictspecialist.nl.