0 Vergelijken
  • Alles voor je zakelijke werkplek
  • Makkelijk online bestellen
  • Snelle levertijden

Wat is draadloze Logi Bolt-technologie?

Het is de draadloze, volgende-generatie-technologie van Logitech die een snelle en veilige draadloze verbinding biedt wanneer compatibele muizen en toetsenborden zijn aangesloten via Logi Bolt USB-ontvanger.

Volledige versleuteling en alleen beveilgde verbindingen

Logi Bolt is een geavanceerd draadloos protocol, ontworpen om te voldoen aan de stijgende beveiligingsverwachtingen van ondernemingen. Logitech Bolt combineert Bluetooth® Low Energy draadloze technologie van beveiligingsmodus 1, beveiligingsniveau 4 -, ook wel U.S.- Federal Information Processing Standards (FIPS)1U.S. Federal Information Processing Standard 140-2 (FIPS) is een standaard voor cryptografie die wordt erkend door de Canadese overheid en de Europese Unie. modus genoemd, met extra Logitech-beveiligingsfuncties die zijn ontworpen om de kwetsbaarheid te verminderen wanneer apparaten aan een Logi Bolt USB-ontvanger worden gekoppeld.

Minder onderbrekingen, meer productiviteit. Logi Bolt is ontworpen voor betrouwbare verbindingen, zelfs in draadloze omgevingen met veel interferentie van wifi-toegangspunten of omringende draadloze apparaten. De Logi Bolt USB-ontvanger biedt een robuuste, drop-off-vrije verbinding tot 10 meter2Draadloos bereik kan variëren, afhankelijk van gebruiksomgeving en computerconfiguratie. met tot 8x lagere latentie3Onderzoek uitgevoerd door Logitech in een gecontroleerde omgeving waarbij de latentie van de Logi Bolt USB-ontvanger werd vergeleken met concurrerende draadloze protocollen. Bij deze test werden omstandigheden nagebootst van geen/weinig drukte tot heel veel drukte waarbij drie 1000 mW wifi-punten elk op twee meter afstand van de proefpersoon stonden met extra aangrenzende draadloze apparaten elk op 8 mW: twee actieve Bluetooth-apparaten en drie actieve Logi Bolt-gebruikers op 0,5 meter afstand. dan andere veel gebruikte draadloze protocollen.

De Logitech Bolt series bestel je gemakkelijk en snel bij ICT Specialist.

Logitech MX Master 3 for Business muis RF draadloos + Bluetooth Laser 4000 DPI
2.4 GHz, Bluetooth, Li-Po, 500 mAh, 84.3 x 124.9 x 51 mm, 141 g
Logitech MX Keys for Business toetsenbord RF-draadloos + Bluetooth US International Grafiet
US International, 2.4 GHz, Bluetooth, Li-Po, 1500 mAh, 430.2 x 131.63 x 20.5 mm, 810 g
Logitech Ergo M575 for Business muis Rechtshandig RF draadloos + Bluetooth Trackball 2000 DPI
5 buttons, Bluetooth, Trackball, 400 - 2000 Dpi, 100 x 134 x 48 mm, 145 g
Logitech Ergo K860 for Business toetsenbord RF-draadloos + Bluetooth US International Grafiet
US International, 2.4 GHz, Bluetooth 5.0, 2x AAA, 456 x 233 x 48 mm, 1160 g