0 Vergelijken
  • Alles voor je zakelijke werkplek
  • Makkelijk online bestellen
  • Snelle levertijden

Over ons

Al meer dan 10 jaar zijn wij een belangrijke speler in de Benelux en Duitsland vanuit onze specialisatie de ThinClient (Thinclientspecialist.com).

De relatie met onze klanten en onze kennis van de markt heeft ertoe geleid dat wij steeds meer vragen kregen om de gehele werkplek van onze klanten te leveren en hierdoor dekte onze naam niet meer de lading.

Ook de verandering van de markt heeft ons doen besluiten om onze naam te veranderen en ons op de complete werkplek te richten.

Wij zijn een team met specialisten die veel kennis opgedaan hebben bij onze huidige klanten en vanuit ons verleden bij andere werkgevers.

Wij onderscheiden ons ook hiermee van andere aanbieders in de markt en willen een verlengstuk zijn van onze klanten en door kennis en ervaring samen keuzes maken die toekomstbestendig zijn.

Onze portal hebben we zo opgezet dat hier vele mogelijkheden zijn om deze ook persoonlijk te maken en daarnaast willen we ook als kennispartij zeker meedenken en heeft elke klant zijn persoonlijke aanspreekpunt.

Wil je meer weten over wie er werken bij ICT Specialist? Bekijk ons hier allemaal