0 Vergelijken

Over ons

Een fijne werkplek is meer dan alleen een bureau met een laptop en een beeldscherm. Wij van ICT Specialist weten dit en houden ons al sinds 2011 met alles omtrent een goede werkplek bezig. De ontwikkelingen op de markt volgen we op de voet. Hierdoor hebben we altijd de juiste kennis paraat en kunnen we als merkonafhankelijke online aanbieder de zakelijke markt goed van dienst zijn. 

In de beginjaren van het bedrijf lag de focus nog niet op de totale werkplek, maar waren we gespecialiseerd in ThinClients (ThinClientSpecialist). Op gegeven moment zagen we dat de markt aan het veranderen was en dat bedrijven meer op zoek waren naar een partner waar ze alles voor de werkplek konden kopen. Het was voor ons het moment om ons naast de ThinClients ook breder te specialiseren, waardoor we nu een totaalpakket kunnen bieden. Inclusief, indien gewenst, het installeren en inrichten van de werkplek. En binnen dit uitgebreide aanbod staat ook een goede prijs centraal. 

Specialistische kennis en een persoonlijke benadering

De markt staat geen moment stil. Dit realiseren we ons heel goed en daarom volgen we ontwikkelingen op de voet, zodat we de juiste kennis paraat hebben. Ons team heeft de kennis in huis. Daarnaast vinden we persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Iedere klant heeft een eigen aanspreekpunt, we denken altijd mee in (maatwerk)oplossingen, je kunt je eigen klantportaal in onze webshop maken en we organiseren regelmatig leuke (netwerk)events.

 

 

Voor wie
ICT Specialist is er voor alle zakelijke klanten. Van MKB, grootbedrijf, (semi)-overheid en de publieke sector. Wij hebben altijd de juiste oplossing voor je ICT-infrastructuur.  
contact
Klanten
ICT Specialist heeft in de afgelopen jaren mooie en uitdagende projecten mogen realiseren in o.a. de zorg, het onderwijs en de overheid. Bekijk hier een aantal van onze klantcases ->
Cases