0 Vergelijken

ThinClientSpecialist is nu ICTSpecialist

We zijn verhuisd! Niet van locatie, niet van expertise, maar wel van naam.

Ons bedrijf is constant in ontwikkeling en blijven groeien. De afgelopen tijd zagen we de klantspecifieke vragen voor ons als hardware leverancier toenemen, waarna we hebben besloten om onze corporate branding te vernieuwen. 


De verbeterde branding verandert niks aan onze diensten. Alleen ons productportfolio is uitgebreider.
We blijven specialisten binnen ThinClients, maar hebben onszelf ook op andere gebieden vernieuwd en verbeterd, zodat we op nog meer vlakken dé specialist kunnen zijn.

Waarom ICTSpecialist?

 

  • Kennis van de markt
  • Ruim assortiment
  • Goede service en een eigen helpdesk
  • Advies op maat voor de beste werkplek
  • De mogelijkheid tot een gepersonaliseerde portal
ThinClient assortiment
Bekijk direct ons aanbod aan ThinClients
Bekijken

ICTSpecialist

De naam ICTSpecialist zegt het al: wij zijn specialisten op het gebied van inrichten van software en hardwareproducten. Met meer dan 300.000 producten hebben wij alle kennis in huis om jouw ideale werkplek mogelijk te maken en het verlengstuk te worden van jouw inkooporganisatie.

Wij geven advies op maat, denken graag met je mee en bieden daarnaast de mogelijkheid om je eigen gepersonaliseerde klantaccount aan te maken op onze website.

Binnen zo'n account kun je als bedrijf al je gegevens terugvinden, zoals orders, speciale prijzen en natuurlijk je eigen accountmanager. Werknemers kunnen binnen het account aan de slag. Zo kunnen ze geselecteerde producten bestellen met het daarbij horende budget wat van tevoren is afgesproken. 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!