0 Vergelijken
  • Alles voor je zakelijke werkplek
  • Makkelijk online bestellen
  • Snelle levertijden

Chromebooks

Alle producten

146 resultaten

Google Chromebook kopen?

Wil je een (Google) Chromebook kopen? Dan ben je bij de ICT specialist aan het juiste adres. Wij hebben alle soorten en maten van de Chromebook op voorraad. Je kunt ook van verschillende merken een Chromebook kopen. Denk bijvoorbeeld aan een Chromebook van HP of een Chromebook van Acer. Weet je niet welk soort Chromebook past bij jou of je organisatie? Geen zorgen! Wij helpen je heel graag in het maken van een keuze voor een Chromebook. 

Acer Chromebook

Het grote voordeel van Acer Chromebook is dat je er een hele dag mee kunt werken. Zeker voor de gebruikers die altijd onderweg zijn is een Acer Chromebook licht, snel en energiezuinig. Dat is wel zo fijn als je de laptop altijd met je meedraagt. Net zoals een andere Chromebooks heet ook die van Acer een Chrome OS als besturingssysteem. Je kunt eenvoudig inloggen met een Gmail account en overal in de Cloud werken. Ook Acer verkoopt 2-in-1 laptops. Dit houdt in dat je een apparaat zowel als tablet en als laptop kan gebruiken. 

Waarom kiezen voor een Chromebook?

Chromebooks staan bekend om het snelle opstarten; binnen een paar seconden kun je al aan de slag. Een Chromebook is voorzien van het eigen beveiligde besturingssysteem van Google: chromeOS. Hierdoor is het apparaat zeer goed beschermd tegen virussen, spam en andere ongeregeldheden. Bijkomend voordeel van de Google Chromebook is dat hij zichzelf update, waardoor je nauwelijks tijd kwijt bent aan onderhoud. Doordat alles werkt in de cloud heeft je Chromebook geen krachtige hardware nodig. Hierdoor is deze Google notebook licht van gewicht en een goedkoop type laptop. Nog een bijkomend voordeel van het ontbreken van krachtige hardware is dat een Chromebook ontzettend energiezuinig is. Met een Chromebook hoef je je geen zorgen meer te maken of je wel bij een stopcontact in de buurt zit. De accu gaat namelijk lang mee, sommige zelfs tot 12 uur lang! Handig dus voor in de trein of voor tijdens een lange school- of werkdag. Als specialist op het gebied van Chromebooks bieden wij je verschillende topmerken aan zoals HP en Acer. Wil je graag nog meer weten over deze lichtgewichten? Neem vrijblijvend contact op met onze ICT Specialisten die je graag adviseren in de beste chromebook voor jou.

Bekijk ook: