0 Vergelijken

All-in-One PC's/workstations

Alle producten

199 resultaten

 

Ben je op zoek naar goede workstations voor jouw bedrijf? Wij verkopen verschillende workstations en staan altijd klaar om met je mee te denken in de keuze voor een juiste workstation. 

Wat is het verschil tussen een PC en een workstation?

Bij een PC wordt vaak een standaard Microsoft Office-pakket geleverd. Bij een workstation is dat niet het geval. Workstations zijn veel krachtiger en worden meer gebruikt voor het draaien van zware programma's. Er zijn verschillende vormen van workstations. Een workstation kan zowel een laptop als een PC zijn. Programma's die je goed kunt draaien op workstations zijn bijvoorbeeld AutoCad, 3ds en Adobe. 

HP workstation

Er zijn verschillende merken die workstations ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een workstation van HP. HP focust zich met name op het ontwikkelen van mobile workstations. Denk bijvoorbeeld aan een HP ZBook. Deze workstations van HP hebben een hele krachtige Intel Core i7 en i9 processors. Deze HP Workstations zijn ideaal voor bedrijven die bijvoorbeeld werken met zware programma's om video's te bewerken of voor andere zakelijke doeleinden. Bekijk ook onze andere zakelijke laptops

Lenovo workstations

Ook Lenovo focust zich op het ontwikkelen van mobile workstations. De Workstations van Lenovo zijn ideaal wanneer je als programmeur werkt of als je technische tekeningen moet uitwerken. 

Wil je meer weten over onze workstations? Onze ICT specialist staat voor je klaar om je wegwijs te maken in het enorme assortiment worstations. Neem contact op of bekijk al onze workststations, desktops en laptops direct online.