0 Vergelijken
  • Alles voor je zakelijke werkplek
  • Makkelijk online bestellen
  • Snelle levertijden

2-in-1 Laptops

Alle producten

169 resultaten

2-in1 Laptops bij ICT Specialist

Bij ICT Specialist vind je een groot aanbod aan 2-in-1 laptops. Stel gemakkelijk je vragen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken in welk model of merk.

Een van de voordelen van een 2-in-1 laptop is de multifunctionaliteit. Gebruik hem als laptop of als tablet. De tablet-functie is ontzettend handig voor onderweg. 

 

In het assortiment van ICT SPECIALIST vind je 2-in-1 laptops met verschillende functionaliteiten. Zo zijn er ultralichte laptops, maar ook lichte of gemiddelde laptops. Als je vaak onderweg bent, is een ultralichte variant aantrekkelijk. Ben je veel thuis, dan zou je ook voor een lichte of gemiddelde versie kunnen gaan. Verder verschilt de gebruiksduur van de batterij per laptop. De meeste apparaten hebben een gebruiksduur van 6 tot 10 uur. Als je veel onderweg bent en een sterke accu nodig hebt, dan zijn er ook laptops die 11 uur of langer meekunnen. Andere keuzes maak je onder andere over de totale opslagcapaciteit, beeldkwaliteit en de grootte van het scherm. De meeste laptops hebben een touchscreen.