0 Vergelijken

2-in-1 Laptops

Alle producten

97 resultaten

 

2-in1 Laptops bij ICT Specialist

Bij ICT Specialist vind je een groot aanbod aan 2-in-1 laptops. Het kiezen van een laptop kan lastig zijn. Daarom staan wij bij de ICT specialist klaar voor al je vragen. Ben je op zoek naar 2-in-1 laptops voor een groot bedrijf? Stel je vragen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken in welk model of merk 2-in-1 laptop het meest geschikt is voor jouw organisatie. 

Wat zijn de voordelen van een 2-in-1 laptop?

Een van de voordelen van een 2-in-1 laptop is de multifunctionaliteit. Gebruik hem als laptop of als tablet. De tablet-functie is ontzettend handig voor onderweg. Zeker als je voor werk veel onderweg bent, maar wel de voordelen van een laptop wil ervaren als je op locatie werkt. 

Naast 2-in-1 laptops verkopen wij ook een breed assortiment andere producten bekijk ook: 

Meer weten over 2-in-1 laptops:

In het assortiment van ICT SPECIALIST vind je 2-in-1 laptops met verschillende functionaliteiten. Zo zijn er ultralichte laptops, maar ook lichte of gemiddelde laptops (of een tablet). Als je vaak onderweg bent, is een ultralichte variant aantrekkelijk. Ben je veel thuis, dan zou je ook voor een lichte of gemiddelde versie kunnen gaan. Verder verschilt de gebruiksduur van de batterij per laptop. De meeste apparaten hebben een gebruiksduur van 6 tot 10 uur. Als je veel onderweg bent en een sterke accu nodig hebt, dan zijn er ook laptops die 11 uur of langer meekunnen. Andere keuzes maak je onder andere over de totale opslagcapaciteit, beeldkwaliteit en de grootte van het scherm. De meeste laptops hebben een touchscreen.

Welk merk kopen?

In het assortiment van ICT SPECIALIST vind je verschillende merken 2-in-1 laptops, waaronder van het merk Asus, Microsoft, HP, Getac en HP.