0 Vergelijken
Accessoire Kwalitatief beter Goedkoper Toevoeging Familie Groen Huismerk Navulling Grootverpakking

StarTech.com Plafondbeugel voor platte 32" tot 75" tv volledig beweegbaar robuust staal

StarTech.com Plafondbeugel voor platte tv volledig beweegbaar robuust staal voor VESA flatscreen tv schermen 32" 75"
€ 139,26
€ 168,50 incl. btw
Op voorraad
Verwachte levering: dinsdag 09 augustus

StarTech.com Plafondbeugel voor platte 32" tot 75" tv volledig beweegbaar robuust staal

StarTech.com Plafondbeugel voor platte tv volledig beweegbaar robuust staal voor VESA flatscreen tv schermen 32" 75"
Bevestig uw platte tv veilig aan een plafond of plafondconstructies, en pas uw kijkhoek aan met eenvoudige positiewijzigingen

Bespaar ruimte en creëer de ultieme positie voor uw platte tv, door deze aan het plafond te hangen. Deze plafondbeugel voor platte tv's ondersteunt met VESA-montage compatibele tv's van 32 tot 75 inch. Voor maximale veelzijdigheid kunt u de afstand tussen plafondbeugel en plafond eenvoudig instellen en door de volledige bewegingsvrijheid kunt u uw scherm precies in de gewenste positie en hoek zetten.

Monteer uw tv op een opvallende plaats én bespaar ruimte

Met de tv-plafondbeugel kunt u uw platte LCD-, LED- of plasma-tv op een opvallende en comfortabele kijklocatie monteren en zo wand-, bureau- en vloerruimte vrijmaken. Deze beugel is ideaal voor vergaderruimtes in bedrijven, hotellobby's, restaurants, bars en ontmoetingsplaatsen.

De sterke stalen tv-plafondbeugel is compatibel met vele verschillende tv's, ondersteunt veilig schermen van 32 tot 75 inch en met een gewicht tot 50 kg. Om de kabels uit het zicht en georganiseerd te houden, kunt u de kabels gewoon door de kabelbeheergoot aan de binnenkant van de stang trekken en aan de bovenkant eruit laten komen.

Stel de afstand tot het plafond af

De telescoopstang met verstelbare lengte vereenvoudigt de montage van uw scherm op de gewenste afstand van het plafond en is geschikt voor vele verschillende plafondhoogtes. De robuuste stalen stang kan worden verlengd van minimaal 56 tot maximaal 91 cm, met een totale verlenging van 35 cm.

Verdraai de tv-plafondbeugel om deze aan uw type plafond aan te passen

De platte tv-plafondbeugel is ontworpen voor vele verschillende plafondsoorten. De plafondbeugel kan worden gedraaid, zodat deze geschikt is voor bijna elk soort plafond voor de optimale kijkhoek, inclusief schuine plafonds (tot 60°), en hellende of horizontale (platte) plafonds. De verlengstang kan + 180° / 180° worden gedraaid voor de optimale kijkhoek.

Verstel uw scherm voor de ideale kijkhoek

U kunt uw platte tv verstellen om een comfortabele kijkhoek te krijgen, door hem (tot -25°) omlaag te kantelen naar uw publiek voor optimale zichtbaarheid. Met de volledig beweegbare beugel kunt u uw scherm rondom de stang kantelen of draaien, en dat zonder gereedschap. De plafondbeugel kan ook 360° worden gepand, waardoor de tv vanuit elke door u gekozen richting kan worden bekeken.

Eenvoudige en veilige installatie

Het haak-en-monteerdesign van de tv-plafondbeugel vergemakkelijkt en versnelt de installatie. U hoeft alleen de verticale steunen, met geïntegreerde haken, aan de achterkant van uw tv te bevestigen. Als de steunen eenmaal zijn bevestigd, hangt u uw tv veilig aan de plafondbeugel. De vooraf ingestelde uitlijning garandeert ideale positionering na ophangen.

De FPCEILPTBSP wordt gedekt door een 2-jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- Bespaar ruimte door uw 32 tot 75 inch flatscreen tv aan het plafond op te hangen
- TV-plafondbeugel draait + 60° / 60°, ideaal voor schuine of rechte plafonds
- Sterke stalen plafondsteun ondersteunt tot 50 kg

SPECIFICATIES

  • Montage interface compatibiliteit (min) 200 x 200 mm
  • Montage interface compatibiliteit (max) 600 x 400 mm
  • Kleur van het product Zwart
  • Maximale gewichtscapaciteit 50 kg
  • Montagewijze Plafond
  • Maximale schermgrootte 190,5 cm (75")